0
Domaći fudbal

Fudbal Jelen Super League season 2014-2015 Crvena Zvezda v Rad Petar Orlandic (R) celebrate the goal with the Savo Pavicevic Darko Lazovic Luka Jovic Beograd, 03.05.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

LUKA JOVIĆ U ULOZI AGENTA: Srpski fudbaler našao klub nekadašnjem saigraču, on mu pobogao i da dođe u Zvijezdu!

Objavljeno: 16.03.22 u 09:31

Saradnja među nekadašnjim igračima Zvezde!

Luka Jović i Petar Orlandić nosili su pre pola decenije zajedno crveno-beli dres, dok mladi napadač nije otišao u Benfiku. Nakon toga popularni Orlandinjo je još nekih godinu dana nastupao u Zvezdi da bi se potom našao na rodnom ostrvu Kristijana Ronalda, Madeiri.

Prijateljstvo između dvojice fudbalera je došlo do izražaja i pet godina nakon što su im karijere prestale da idu istim tokom, a Orlandić je uz pomoć sadašnjeg igrača Real Madirda našao novi angažman do kraja sezone u Prvoj ligi Republike Srpske za tim Zvijezda 09 iz Bijeljine, gde je Luka i rođen.

– Kao što znate dolazim iz Podrgorice. Nastupao sam za Hapoel Tel Aviv, Crvenu zvezdu naš najvećiklub na Balkanu,, klubove iz Kine, Portogula, Malte, Slovačke, Grčke… Došao sam u novu sredinu i daću sve od sebe da pomognem saigračima i klubu da ostvarimo cilj, a to je ulazak u Premijer ligu BiH – rekao je Orlandić i dodao:

– Ovim putem želim da se zahvalim mom velikom prijatelju i saigraču iz Crvene zvezde Luki Jovići koji me je pitao da dođem i kao što vidite ovde sam sa velikim zadovoljstvom. Zahvaljujući Luki i predsedniku Stanišiću sad sam član Zvijezde 09 i daću sve od sebe da opravdam poverenje koje sam dobio.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter