0
Košarka

FOTO: Twitter/@BrooklynNets

KAJRI IRVING: ‘Durent i ja želimo da budemo pravi znalci! Imamo prijateljsko nadmetanje, bratski takmičarski duh’ (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.22 u 19:42

Fantastično izdanje iskusnog organizatora igre!

Šef stručnog štaba Bruklin Netsa, Stiv Neš, ne može da računa na više od  pola utakmica na Kajrija Irvinga. Iskusni plejmejker ne želi da se vakciniše, pa ima pravo nastupa samo u državama gde imunizacija nije obavezna. Ne predstavlja to Irvingu probleme da ruši rekorde.

Kajri je na meču protiv Orlando Medžika postigao neverovatnih 60 poena. Irving je ovim učinkom srušio lični rekord, ali i rekord franšize.

-Momci širom lige imaju ludu statistiku poslednjih dana. Kevin i ja želimo da budemo pravi znalci ove igre – govorimo često o tome. Ne koristimo tu reč olako. Mi imamo prijateljsko nadmetanje, bratski takmičarski duh. Ubacio sam 60 poena, ali to nije delovalo forsirano, sve je pratilo prirodni tok utakmice. Mislim da to najbolje govori kako je naš tim skladan i dobro sastavljen. Drago mi je što sam postigao ovaj rekord uz podršku saigrača i bez ‘potezanja’ loših šuteva – kazao je Irving.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter