0
Kladionica

FOTO: MerkurXTip

BONUS MASTER ZA VIŠE ZABAVE!

Objavljeno: 16.03.22 u 13:59

Kako se Liga šampiona, Liga Evrope i Liga konferencija bliže kraju, jasno je da je sva pažnja usmerena upravo ka ovim takmičenjima i fudbalska javnost jedva čeka rasplet u konačnim borbama za najvrednije trofeje, a gotovo smo sigurni da i ponuda kladionica u stopu prati zanimljive duele koje gledamo gotovo svakog dana. Pomislili smo, hajde da uporedimo ponudu, kvote jer znamo da je gledanje utakmica mnogo zabavnije kada se očekuje neki ishod koji može da donese i zaradu.

 

Tokom prostog upoređivanja, naišli smo na sjajnu stvar na sajtu MerkurXtip-a. U pitanju je novost koja ne sme da prođe neopaženo, a radi se o akciji „BONUS MASTER“ koja može da uveća prvi depozit od 100 do 900 odsto (do 10.000 dinara, nezavisno od visine uplate) i ona traje do 14. aprila. Odmah nas je zaintrigiralo i rešili smo da napravimo Xtip Nalog, a onda smo naišli na još jedno iznenađenje.

 

Posle pune registracije, uplatili smo depozit i zatim se pojavio Bonus master koji je u stvari uvodna igrica dobrodošlice, a sve se odigrava u tri koraka. Sve podseća na dobro poznatu potragu za blagom i za tren oka smo se našli u toplijim krajevima, a ide se sa broda, na plažu i na kraju u džunglu, a treba pratiti korake koji vode do bonusa. Potrebno je na svakom koraku otvoriti barem jedan kovčeg sa blagom, a maksimalno tri i u svakom se nalaze pozitivni i negativni procentualni iznosi bonusa. Zato je potrebno malo sreće i umeća, ali 900 odsto bonusa je nadohvat ruke.

 

Pored sjajnog bonusa, veoma je zanimljiva i sama igrica koja omogućava dopunsku zabavu, čak i pre pravljenja tiketa ili igre u kazinu, gde počinje prava igra. Naravno, uslovi za otključavanje bonusa i pravljenje „pravog novca“ od njega je uobičajeno, a videćete da nije teško uvećati svoj saldo na korisničkom nalogu jer i tu ispunjavanje svih parametara garantuje neslućene količine zabave. Zbog ovakve i sličnih minulih akcija, jasno nam je zašto iz MerkurXtip-a često kažu „Igrajte se s nama“.

 

Iskreno, nismo ništa slično videli do sada i možemo da kažemo da se isplati postati vlasnik Xtip Naloga koji i u ovom slučaju uvećava količinu zabave i mogućnost da svaki novi korisnik igra sa vrhunskim iznosima bonusa. Ipak, savetujemo svima da se dopunski informišu na promo stranici MerkurXtip-a.

 

Pored ove akcije koja pomera granice i uklapa se u čitav koncept delovanja MerkurXtip-a, videli smo mnogobrojne pogodnosti za sve korisnike jer su tu i Cash back, Cash out i još mnogo toga što će svakome pojačati iskustvo zabave na ovoj platformi.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter