0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@juventusfc

ALEGRI HVALI SVOJE NAPADAČE PRED VILJAREAL: Uporedio fudbalera sa Srbinom i rekao da mora da bude poput njega, a rekao i ko počinje sutra utakmicu!

Objavljeno: 16.03.22 u 13:01

Alegri o svojim napadačima!

U sredu od 21 čas se na Alijanc Stadionu sastaju ekipe Juventusa i Viljareala, prvi meč na Madrigalu je završen remijem, 1:1, a pred uzvrat trener Juventusa Masimilijano Alegri dotakao se brojnih tema, a najviše svojih napadača.

„Naravno, tim je mirniji kada ima takvog igrača. Vlahović je odličan napadač, ali je veoma mlad“, rekao je Alegri.

„Dušan će igrati u sredu. Videćemo hoće li i Morata. I on je bio odličan, uz Vlahovića pored sebe oseća se dobro. Kada je Dušan došao, odmah sam zvao Moratu da mu kažem da ostaje u klubu.“

„Posao Alvara Morate jeste da daje golove, kao Vlahović. Mnogo stvari radimo dboro i spremni smo. Pelegrini je dosta napredovao ali ima prostora za napredak

Juventus je nešto sporije započeo sezonu, ali stvari su polako došle na svoje mesto, a Vlahović je od svog prelaska u Torino postigao ukupno četiri gola u svim takmičenjima.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter