0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

‘VOLEO BIH DA NAVIJAČI PONOVO DOĐU’: Žoc pred Metropolitans zove Grobare da dođu u Pionir, Zagorac veruje u pobedu!

Objavljeno: 15.03.22 u 12:26

U sredu, 16. marta, Partizan će u hali „Aleksandar Nikolić“ dočekati ekipu francuskog Metropolitansa.

Utakmica 15. kola Evrokupa, na programu je od 20:30, a ulazi u dvoranu će biti otvoreni dva sata ranije. Pojedinačne ulaznice za sutrašnji duel, prodaju se putem servisa Ticketline, a biće u prodaji i na blagajni hale „Aleksandar Nikolić“, u sredu od 18 časova.

U prvom ovosezonskom duelu, Partizan je nošen sjajnom podrškom svojih navijača u Parizu savladao Metropolitans sa 82:89. Pred novi meč, trener crno-belih, Željko Obradović kaže:

– Sigurno da posle dobre igre u Podgorici se nadamo da to možemo da ponovimo. Igramo protiv tima koji igra izvanredno, koji je i u prvoj utakmici protiv nas pokazao kvalitet, kao što i pokazuje u Evrokupu i francuskom prvenstvu. Očekujemo izuzetno tešu utakmicu a ono što bih zaista voleo je da navijači ponovo dođu i podrže nas da napravimo što bolji rezultat i u Evrokupu – poručio je Obradović.

Kapiten, Rade Zagorac je pred duel protiv Metropolitansa izjavio:

– Znali smo da su Budućnost i Metropolitans veoma važne utakmice po pitanju zauzimanja kvalitetne pozicije pred doigravanje. Tom pobedom i ukoliko ne bude iznenađenja u mečevima gde smo favoriti bismo obezbedili drugo mesto što znači da bismo u prva dva plej-of meča, ukoliko do njih dođe bili domaćini. Iz tog ugla je važnost te utakmice. Podjednako je i odogvornost na navijačima da dođu i napune halu i da zajedničkim snagama dođemo do pobede u utakmici koja u ovom trenutku, diskutabilno može biti utakmica sezone – istakao je Zagorac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter