1
Domaći fudbal

Stadium Stara Pazova Trening Centar ilustracija illustration Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers Reprezentacija Srbije-Pripreme-Trening Stara Pazova, 30.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

VELIKI NOVAC STIŽE U SRPSKI FUDBAL: Američka kompanija ulazi u igru, cifra da vam se zavrti u glavi!

Objavljeno: 15.03.22 u 22:47

Amerikanci se ne šale!

Danas je u Sportskom centru FSS-a u Staroj Pazovi održana sednica Izvršnog odbora našeg saveza, a tom prilikom je došlo do usvajanja velikih i važnih odluka. U nizu sjajnih vesti vezanih za uspehe reprezentacije, dolazi i do finansijskog benefita zahvaljujući kvalitetnomr radu.

Generalni sekretar FSS-a Jovan Šurbatović dao je informacije članovima upravnog odbora o detaljima ugovora koji je potpisao zajedno sa Zajednicom klubova Superlige i Prve lige Srbije o data pravima sa američkom kompanijom IMG Data Limited u vrednosti od 6,4 miliona evra. Ova sredstva će biti na raspolaganju klubovima iz dva najjača ranga srpskog fudbala, a ovakva cifra ugovora je svojevrstan rekord.

FSS Fudbalski Savez Srbije Dragan Stojkovic Piksi Beograd, Srbija 20.4.2021. April 20. 2021. foto: Pedja Milosavljevic /STARSPORT

Pored sjajnog uspeha srpskih klubova u Evropi, na čelu sa Crvenom zvezdom, i reprezentacije koju uspešno predvodi Dragan Stojković, deluje kao da su se kišni oblaci malo udaljili od stanja fudbala u Srbiji.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter