1
Košarka

Head coach Zeljko Obradovic and Kevin Punter (R) celebrate EuroCup-Partizan v Andora Beograd, 09.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘ON JE VRLO ZAHTEVAN, ALI NIJE LUD’: Panter impresioniran Žocom, sjajni bek otkrio da neke stvari što radi Obradović nikada nije video u životu!

Objavljeno: 15.03.22 u 09:51

Jedan od najboljih košarkaša Partizana Kevin Panter oduševljen je Željkom Obradovićem i njegovim načinom rada.

Fenomenalni Amerikanac ne krije da je fasciniran posvećenošću sa kojom popularni Žoc predvodi crno-bele i ističe da Obradović i te kako utiče na svoje košarkaše.

Nikad u životu nisam video trenera u njegovim godinama kako trči po terenu i govori igračima, u redu, u redu, izlazite sa terena, ja ću to da uradim. Mi vodimo igru, a on radi punom brzinom. Vi to zapravo ne vidite. Tom čoveku je stalo. On stvarno pokušava da pomogne mnogim mladim igračima- rekao je Panter za „Basketnews.com“ i potom nastavio u istom dahu:

– Željko ima tu dodatnu iskru. Mladi smo, a on smatra da ga ova ekipa izuzetno motiviše. Jer ovo je nešto novo. Mislim da ima više mladih igrača nego što je ikada imao u karijeri. I verujem da ga to čak i inspiriše još više- kaže Panter.

Bivši košarkaš Olimpije iz Milana kaže da mladi igrači svakodnevno napreduju.

– Nije lak posao, pa je više u tome, više je fokusiran. Želi da pomogne ovoj ekipi, a mladi igrači svakim danom napreduju. Obradović je 100% sa ovim timom- ističe košgeter crno-belih.

Željko je poznat kao vrlo energičan trener, koji jednostavno ne može da bude ‘miran’ nijedan minut tokom utakmice.

Ljudi su govorili da je lud jer viče. Ali on stvarno nije lud. Igrao sam za mnoge trenera koji viču i vrište. Ovaj čovek nije lud. Ako tačno slušate šta govori, samo vam kaže da učinite nešto pozitivno. On je vrlo zahtevan i želi da budete najbolji što možete biti u svakom posedu. Ali ja ne bih koristio reč – lud. Ne, to nikako – rekao je Panter.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter