0
Domaći fudbal

Dragan Stojkovic Piksi Reprezentacija A tim FSS Fudbalski Savez Srbije,trening 4.10.2021. Liga Konferencija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OGLASIO SE FSS NAKON VANREDNE SEDNICE ZBOG SUKOBA PIKSIJA I ZVEZDE: ‘Za bodove se borite na terenu, a ne van njega!’

Objavljeno: 15.03.22 u 22:15

Nikako da se smire strasti!

Fudbalski savez Srbije danas je održao vanrednu sednicu izvršnog odbora. Sednica je naravno održana u Staroj Pazovi, a glavna tema bio je sukob na relaciji Dragan Stojković Piksi – Crvena zvezda.

‘Povodom neprimerenih saopštenja i zlonamernih optužbi na račun Fudbalskog saveza, Sudijske komisije i selektora našeg najboljeg nacionalnog tima, Izvršni odbor FSS izražava punu podršku svim organima i pojedincima iz sistema Fudbalskog saveza Srbije. Na današnjoj Skupštini klubova Super i Prve lige zaključeno je da imamo dobro suđenje i uz podršku VAR-a regularno takmičenje. Od takve politike savez neće ni po koju cenu odustati. Zato, pozivamo klubove da poštuju propise i da se bore za bodove pošteno na terenu, a ne van njega.

IO izražava nepokolebljiv stav da se svi problemi rešavaju unutar institucija saveza, a ne saopštenjima i pritiscima. Opšti interes mora biti iznad pojedinačnog, naročito sada kada celokupan srpski fudbal doživljava preporod. U tom smislu IO očekuje najstrožije sankcije od strane disciplinskih organa i iniciraće dodatno pooštravanje disciplinskih mera za ovakvo ponašanje u skladu sa preporukama UEFA.

FSS duguje posebnu zahvalnost selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju i njegovim saradnicima za sve radosti i uspehe koje su nam podarili i učiniće sve da ih zaštiti od nedostojnih napada i omogući preko potrebni mir pred naredne utakmice!’ – stoji u saopštenju Fudbalskog saveza Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter