0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NAPADAČ PROBUDIO INTERESOVANJE U REKORDNOM ROKU: Dva kluba žele ofanzivca Crvene zvezde nakon golova ovog proleća, pominju se milionske ponude! (VIDEO)

Objavljeno: 15.03.22 u 18:50

Vagaju ponude u Ljutice Bogdana! 

Nakon nešto slabije jeseni Milan Pavkov ponovo pokazuje svoje pravo lice i igra u sjajnoj formi, a juče je upravo njegovim pogodkom šampion Srbije stigao do nova tri boda. To nije prošlo nezapaženo pa su u rekordnom roku ponovo mnogi klubovi prišli korpulentnom napadaču sa primamnjivim ponudama, navodi Kurir.

Pominju se ponude Sporting Kanzas Sitija iz MLS-a, kao i ponuda šampiona Švedske, Malmea, gde bi u slučaju potencijalnog odlaska igrao zajedno sa Veljkom Birmančevićem u Alsvanskenu. Težina transfera se pominje na par miliona evra, prelazni rok za obe ekipe još uveliko traje, pa ćemo videti kakva će sudbina biti Zvezdine devetke.

Pavkov je ove sezone postigao 10 pogodaka, dva ovog proleća, oba za trijumf najpre protiv Proletera, potom i protiv Metalca. Zvezdan Terzić je na pripremama govorio kako strelac dva gola u antalogijskom duelu sa Liverpulom nije na prodaju, ali ukoliko stigne neka nepristojna ponuda na adresu šampiona Srbije, ništa nije isključeno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter