0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FulhamFC

MITROVIĆ SVOJIM GOLOVIMA HIPNOTISAO ENGLEZE: Nova laskava nagrada za Mitrogola, već je legenda Čempionšipa! (VIDEO)

Objavljeno: 15.03.22 u 19:44

Priznanje za srpskog napadača!

Udruženje profesionalnih fudbalera u Engleskoj na mesečnom nivou organizuje glasanja za najboljeg igrača u tom periodu, a za februar nagradu, koja se dodeljuje onome ko ima najviše glasova navijača, dobio je niko drugi nego potpuni hit Čempionšipa, Aleksandar Mitrović. Srbin je postigao šest golova na isto toliko utakmica i tako poneo laskavu nagradu.

Mitrović je ove sezone postavio apsolutni rekord drugog po snazi ranga u Engleskoj, već je na koti od 35 golova, i saldo može samo da se poveća, a njegov Fulam je ubedljivo prvi, sa 12 bodova više od drugoplasiranog Bornmuta, a za Trešnjice igra upravo drugi strelac lige Dominik Solanke, koji je do sada postigao 21 pogodak.

Priliku da dodatno popravi neverovatnu sezonu Mitrović će imati već večeras, kada putuju u Birmingem na noge VBA, a do kraja sezone, računajući meč na Hautornsu, ostalo je ravno deset utakmica.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter