0
Evroliga

Poland's Marcin Gortat (R) vies with Spain's Pau Gasol (L) during European basketball championship, round of 16 basketball match between Spain and Poland on September 12, 2015 in Lille, France (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

LEGENDARNI NBA CENTAR OPLEO PO SUNARODNIKU ZBOG RATA: ‘Tužno je što nam je on kapiten reprezentacije!’

Objavljeno: 15.03.22 u 20:15

Novi sukob na pomolu!?

Usled celokupne situacije na relaciji Rusija – Ukrajina, međuljudski odnosi unutar sposta su poremećeni. Brojni igrači koji nisu iz Rusije, a nastupali su za timove odatle sada su napustili ekipe. Ipak, presedan je u slučaju Zenita, ekipi u koju su se apsolutno svi stranci vratili, a jedan od njih je Marcin Gortat, legendarni košarkaš i dugogodišnji NBA centar, koji je nezadovoljan odlukom Ponitke da se vrati u sastav Zenita.

‘Mateuš Ponitka je oduvek bio individualista. Uvek je išao svojim putem. Nekada je to dobro, nekada – loše. Doneo je odluku kakva se očekivala od njega, Mislio je samo na ’sebe’. Za mene to nije šok ni iznenađenje, svako ima pravo to da radi.’ – rekao je Gortat i odmah nastavio:

‘Tužno je što je on kapiten naše reprezentacije. Čini mi se da su mnogi očekivali njegovu drugačiju odluku. Treba da se setimo i da mu je predsednik dao tu traku. Pitam se – gde su ljudske emocije? Jedinstvo? Podrška? Sačekajmo njegovo saopštenje, ako ga već nije bilo.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter