0
Evroliga

Rudy Fernandez (L) and Sergio Llull Crvena Zvezda v Real Madrid-Euroleague 2021/22 Beograd, 08.03.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

EVROLIGA ZAISTA NE PROPUŠTA PRILIKU DA SANKCIONIŠE: Zvezda ponovo kažnjena, ovaj put po džepu udarili i legendu evropske košarke!

Objavljeno: 15.03.22 u 16:38

Ni najveći nisu pošteđeni!

Košarkaši Crvene zvezde i Real Madrida odigrali su izuzetno tesnu i napetu utakmicu u okviru zaostalog 20. kola Evrolige, a klub sa Malog Kalemegdana slavio je rezultatom 65:62. To je sve uslovilo ogromnom tenzijom kako na parketu, tako i na tribinama, ali stiče se utisak da niko nije išao preko granice sportskog ponašanja.

Ipak Evroliga se ne slaže sa time, pa je odlučila da podeli kazne. Sada već legendarni košarkaš Serhio Ljulj kažnjen je sa 3500 evra na ime „dela koje je predstavljalo nedostatak poštovanja prema sudijama.“ Španac je nešto glasnije protestovao kod arbitara jer je smatrao da je fauliran na šutu za produžetak na samom kraju utakmice, dok su je Zvezda kažnjena sa 6000 evropskih novčanica usled nedoličnog ponašanja navijača.

Real igra u užasnoj formi u poslednje vreme, nekoliko nedelja se već pominje potencijalni otkaz Pablu Lasu, dok se Crvena zvezda nakon suspenzije, a mogućeg i konačnog izbacivanja timova iz Rusije našla u osam najboljih ekipa, a konačna odluka šta će biti sa timovima iz najveće zemlje na svetu biće odneta do 21. marta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter