0
ATP

FOTO: Twitter/@BNPPARIBASOPEN

AMERIKANAC SLAVIO NAKON VELIKOG PREOKRETA: Đoković me nije uplašio, pokazao sam da svakog mogu da pobedim! (VIDEO)

Objavljeno: 15.03.22 u 19:08

Mladi teniser presrećan!

Američki teniser, Dženson Bruksbi, napravio je veliko iznenađenje na Mastersu u Indijan Velsu, jer je nakon preokreta savladao petog reketa sveta, Stefanosa Cicipasa, u tri seta, a rezultat po setovima bio je 1:6, 6:3, 6:2. Ovo je ogroman uspeh za tenisera koji ima 21 godinu, a prošle godine na US Openu se sastao sa Novakom, gde je uzeo prvi set ubedljivo 6:1, ali za više nije imao snage.

„Ovakve stvari pokazuju da trud koji ulažete se isplati. Trening, sve, primeti se u ovakvim trenucima. Ne, nije me uplašio Novak. Mislim da sam pokazao da mogu svakoga da pobedim. Samo moram da budem koncentrisan i da učim iz mečeva protiv svakog igrača, nebitno da li sam pobedio ili izgubio“, rekao je Bruksbi.

Cicipas je posle meča komentarisao da nije baš najspremniji, pa je to uslovilo pitanje da li ima dovoljno poštovanja za mladog Amerikanca:

„Verovatno. Mislim da ima mnogo trenera i igrača koji ne vide koliko mogu da budem dobar. Radim na takvoj strategiji da moja igra bude teško čitljiva. Nisam iznenađen što to čujem“, završio je Dženson.

Bruksbi je trenutno 43. reket sveta, ima dva izgubljena finala na ATP turnirima, a najveći uspeh mu je upravo četvrta runda US Opena prošle godine gde je ispao od Novaka Đokovića. U narednoj rundi čeka ga branilac titule sa prošlogodišnjeg Mastersa u Kaliforniji, Kameron Nori.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter