0
Domaći fudbal

Dejan Stankovic Glasgow Rangers - Crvena Zvezda UEFA Europa League foto: STARSPORT

STANKOVIĆ IZABRAO: Zvezda ima novog izvođača penala! (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.22 u 09:49

Loši procenti šutiranja jedanaesteraca!

Fudbaleri Crvene zvezde ove sezone ozbiljno kubure sa izvođenjem penala. Statistika govori da su crveno-beli realizovali samo 50 posto kaznenih udaraca. Aleksandar Katai je ove sezone promašio tri penala, Gelor Kanga dva, a jednom prilikom neprecizan je bio Milan Pavkov. 

Na konferenciji za medije uoči susreta sa Metalcem u Gornjem Milanovcu, Dejan Stanković je dobio pitanje o tome da li će promeniti izvođača penala u budućnosti.

-Sigurno će sada Ohi šutirati penale, to je ozbiljna ‘boljka’ ako je penal 50 posto, onda zamislite koji su to statistički problemi. Nadam se da će u budućnosti naši igrači biti mirniji. Treba mirno na dođu na loptu i da daju gol, tako da će Ohi sada verovatno šutirati penale – istakao je Stanković.

Šef stručnof štaba aktuelnog šampiona Srbije izabrao je Ohija Omojiuanfa. Norvežanin je odmah po dolasku na ‘Marakanu‘ pokazao fantastične golgeterske sposobnosto. Ohi ne ulazi u prilike toliko često, ali uvek se nađe na pravom mestu.

Zanimljiv je podatak da je tokom prethodne sezone, kada je sa 27 pogodaka blistao u dresu Moldea, promašio oba kaznena udarca koja je izveo. Ipak, tokom 2020. godine Ohi je sa bele tačke šutirao pet od pet.

Utakmica u Gorenjem Milanovcu na programu je od 15:55č.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter