0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

PUBLIKA GLEDA I NE VERUJE SVOJIM OČIMA: Hit scena na NBA utakmici, košarkaši obe ekipe na teren izašli u belim dresovima – reakcija komentatora je urnebensa! (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.22 u 14:55

Nesporazum koji je mnoge zbunio.

U noći za nama, košarkaši Memfisa savladali su Oklahomu na teškom gostovanju rezultatom 125:118, a o sceni pre samog meča dugo će se pričati.

Svi prisutni u hali zbunili su se kada su videli da su igrači obe ekipe istrčale na parktet u belim dresovima, pa su košarkaši zajedno sa navijačima počeli da se smeju.

– Oh, čoveče. Ovo je prvi put, radim u NBA 25 godina i ovo nikada nisam video, da oba tima izađu u domaćim dresovima na parket – rekao je komentator meča.


Da bi se meč odigrao, igrači Memfisa su morali da otrče do svlačionice i obuku drugu, plavu garnituru dresova. U petom uzastopnom porazu Tandera učinak od 10 poena, osam skokova i jednog uspešnog dodavanja, zabeležio je Aleksej Pokuševski.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter