0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PA KO DRUGI, AKO NE ON: Stanković pružio Pavkovu šansu, on mu uzvratio na najbolji mogući način – Zvezda preokrenula u Milanovcu! (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.22 u 17:30

Ispostavilo se da je Deki ovog puta pogodio sa izmenom.

Fudbaleri Metalca i Crvene zvezde otišli su u svlačionicu nakon prvih 45. minuta sa rezultatom 1:1. Crveno-belima je potrebna pobeda u ovom meču kako bi zauzeli vodeću poziciju na tabeli, pošto je Partizan juče na svom stadionu remizirao sa Napretkom.

Shvatio je Dejan Stanković da ukoliko želi da osvoji ‘ceo plen’ u Gornjem Milanovcu, mora nešto da promeni u timu, pa je odlučio da na klupu pošalje El Fardu Bena, a šansu da pruži Milanu Pavkovu, koji je više puta do sada pokazao da je upravo on Zvezdina ‘talija’.

Tako se ispostavilo i danas, pošto se visoki golgeter u 57. minutu ponovo upisao u strelce. Ivanić je povukao jednu kontru, prosledio loptu desno do Pavkova, koji se odlično snašao i tako ‘režirao’ veliki preokret.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter