0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@RangersFC

RENDŽERS RASPUCAN STIŽE U BEOGRAD: Policajci igrali viktorije pred golom Dandija, nekadašnji superstar će igrati u Beogradu!

Objavljeno: 13.03.22 u 19:22

Zvezdin rival siguran!

Fudbaleri Rednžersa slavili su na gostovanja Dandiju u okviru FA Kupa Škotske, ubedljivo rezultatom 0:3. Cela utakmica je prošla u znaku dominacije Policajaca, a jedini period bolje igre domaćina viđen krajem prvog dela, ali izabranici Marka Megija nisu uspeli da kapitaliziju to.

Gosti su načeli rivala kada je defanzivac Konor Goldson tresao mrežu Harisona Šerpa nakon deset minuta igre, prednost je duplirao sredinom prvog dela Džejms Tavernije, sa bele tačke, i tako produžio svoj golgeterski niz. Konačan niz je u završnici meča postavio krilni napadač Fešn Sakala.

U ovom meču je igrao i Aron Remzi, nekadašnja super zvezda Arsenala i Juventusa, koji je u Glazgov došao ove zime, i do sada se oporavljao od povrede a danas je odigrao 80 minuta. Izuzetno težak zadatak očekuje Crvenu zvezdu u četvrtak u duelu sa gigantom iz Škotske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter