1
Košarka

FOTO: Phoenix Suns/Twitter

PRONAŠAO NOVI KLUB POSLE NEKOLIKO SATI: Lundberg ‘pobegao’ iz Rusije, mnogi ga očekivali u Italiji a on šokirao odlukom!

Objavljeno: 13.03.22 u 12:52

Lundberg ima novi klub.

Nedavno je CSKA iz Moskve saopštio da je prekinuo saradnju sa Ifeom Lundbergom, koji nekoliko sati posle toga pronašao novi angažman, i to u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, pa će do kraja sezone nositi dres Finiks Sansa.

U CSKA nije baš sjajna situacija, a Lundberg je treći košarkaš koji je napustio redove ruskog velikana, tbog sankcija koje su uvedene Rusiji.

Pored Lundberga, CSKA su napustili još Toko Šengelija i Danijel Heket, koji su prešli u italijanski Virtus. Mnogi su očekivali da će i Lundberg krenuti put Italije, međutim sjajni košarkaš je odlučio da se oproba u NBA ligi.

On je u dresu CSKA odigrao 65 utakmica, a prosečno je beležio 10.4 poena, 2.4 asistencije i 1.1 ukradenu loptu. Ife je iz Zjelone Gore prešao u CSKA, a u karijeri je igrao još za Kopenhagen, Horsens, Manresu, Kanare i većpomenuti CSKA iz Moskve.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter