0
Evropske lige

FOTO: JuventusFC/Twitter

POSLAO JE JASNU PORUKU: Mnoge zanima da li će Morata i Vlahović sledeće sezone činiti napadački tandem Juvea, čelnici kluba su sada na potezu!

Objavljeno: 13.03.22 u 09:53

Alvaro Morata je sinoć postigao dva gola u pobedi Juventusa nad Sampdorijom – 3:1.

Španski as je konačno pružio sjajnu partiju u dresu italijanske ‘Stare dame’, te je zbog toga dospeo u centar pažnje tamošnjih medija. On je nakon meča otkrio da ne zna da li će dres Juvea nositi sledeće sezone.

– Ne znam da li ću biti u Juventusu i naredne sezone, ali to nije do mene. Ponosan sam što sam ovde i voleo bih da ostanem – ističe Morata.

Na potezu su čelnici Juventusa, koji imaju pravo da otkupe španskog napadača za 35 miliona evropskih novčanica od Atelitko Madrida, međutim cilj italijanskog kluba je da tu cifru smanji na 15 miliona.

Voljni su u Madridu da prodaju Moratu, pošto se on ne nalazi u planovima Dijega Simeonea, koji opet prati Lautara Martineza, dok se i Lukaku pominje kao potencijalno pojačanje Atletika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter