0
Evropske lige

FOTO: avfcofficial/Instagram

MENJA KLUB, ALI NE I SREDINU: Sprema se nova ‘bomba’ u Premijer ligi, engleski gigant ‘zagrizao’ za Kutinja!

Objavljeno: 13.03.22 u 12:21

Definitivno najbolji fudbal igra na ‘ostrvu’.

Činjenica je da je brazilski as Felipe Kutinjo najbolje igrao u Liverpulu, čiji je dres nosio pet godina, od 2013. do 2018. godine. Potom je prešao na Kamp Nou, gde se nije najbolje snašao i gde je igrao ispod svih očekivanja.

Sjajni Brazilac trenutno brani boje Aston Vile, kao pozajmljen igrač Barselone, dok mu je trener nekadašnji saigrač iz Liverpula i jedan od najboljih fudbalera ikada, Stiven Džerard.

Kutinjove fenomenalne partije nisu prošle nezapaženo, pa engleski mediji navode da bi on uskoro mogao da promeni klub, ali ne i sredinu. Naime, za njega je zainteresovan Arsenal, pošto Mikel Arteta želi da osveži ofanzivnu liniju tima.

Već je poznata njegova cena, Barselona za Kutinja traži 40 miliona evra, a u ‘trku’ za sjajnog Brazilca uključio se i Totenhem. Džerard će sve od sebe dati da ga zadrži u timu, a da li će u tome uspeti, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter