0
ATP

FOTO: STARSPORT

LOŠ UČINAK SRPSKIH TENISERA: Krajinović i Đere završili svoje učešće na Indijan Velsu, ostao jedino Kecmanović!

Objavljeno: 13.03.22 u 09:21

Već u drugoj rundi turnira na Indijan Velsu, svoja učešća su završila dvojica srpskih tenisera, Filip Krajinović i Laslo Đere.

Od Krajinovića je bio bolji legendarni Francuz, b, koji je bez većih problema savladao srpskog tenisera sa 2:0 (6:3, 6:4). Monfis je kao favorit ušao u ovaj meč, a sat i devet minuta mu je trebalo da opravda tu ulogu.

Francuski as je napravio po jedan brejk u oba seta, što mu je bilo dovoljno da se plasira u narednu rundu gde će snage odmeriti sa ruskim teniserom, Danilom Medvedevim.

Drugi srpski teniser koji je završio učešće u Indijan Velsu je Laslo Đere. On je izgubio od Janika Sinera sa 2:0 (6:3, 6:3). Italijan je našeg tenisera četiri puta ‘brejknuo’ i za sat i 29 minuta igre obezbedio plasman u narednu rundu, u kojoj će igrati protiv Bendžamina Bonzija.

Miomir Kecmanović jedini se se u drugo kolo Mastersa u Indijan Velsu, pošto je bio bolji od kvalifikanta iz Velike Britanije Lijama Brodija i slavio sa (6:4, 4:6, 6:4). Njegov rival u narednoj rundi biće hrvatski teniser Marin Čilić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter