0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Arsenal

LIGA ŠAMPIONA SVE BLIŽA POVRATKU NA EMIRATE: Arsenal nastavio seriju, ovaj put stradale Lisice! (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.22 u 19:42

Topdžije igraju sjajno!

Fudbaleri Arsenala su pred svojim navijačima slavili protiv Lestera rezultatom 2:0. Izabranici Mikela Artete su prosto razbili Lisice, a Topdžije su ka golu rivala šutnuli preko 20 puta. Jedini segment igre koji je bio na strani gostiju jeste posed, ali iz njega nisu ništa napravili, dok je Kasper Šmajhel najzaslužniji za dostojan poraz svog tima.

Prednost domaćem timu je doneo Tomas Parti glavom, nakon centaršuta Gabrijela Martineza, da bi nakon petnaest minuta igre u nastavku Aleksandr Lakazet postavio konačan rezultat. Napadali su igrači Arsenala i u nastavku, ali je Šmajhel sačuvao rezultat 2:0 na semaforu.

Tim iz severnog Londona je četvrti na tabeli, upisao je petu pobedu za redom, i sada ima bod više, ali i tri utakmice manje od prvog pratioca, Mančester Junajteda, tako da je vodeći u trci za poslednje mesto koje vodi u Ligu šampiona. Lisice su podjednako daleko od Evrope i od ispadanja, pa su spokojne na deobi 11. pozicije, sa 33 boda, koliko ima i Kristal Palas.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter