0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/@ABA_League

FMP NAPOKON PREKINUO CRNU SERIJU: Cibona pala prvi put od početka januara, Panteri slavili nakon sedam poraza! (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.22 u 23:07

Važan trijumf za FMP!

Košarkaši FMP u Železniku su savladali Cibonu iz Zagreba rezultatom 76:71, u jednoj ne preterano lepoj, ali uzbudljivoj utakmici. Ceo meč je prošao u znaku individualnih grešaka, imali su Vukovi u jednom momentu i dvocifrenu prednost, ali Panteri su je malo po malo topili i na kraju uspeli da trijumfuju.

Najbolji u redovima domaćih bio je Brajs Džouns sa 15 poena, pet skokova i sedam asistencija, Nenad Nerandžić je pratio sa 13 poena i sedam skokova, sa izuzetnom rolom u završnici, Danilo Tasić je meč završio sa 12 poena i sedam asistencija, dok je 11 poena i osam skokova imao Ebuka Izundu.

Kod gostiju najefikasniji je bio Mateo Drežnjak sa 15 poena, Nejtan Rivers je pratio sa 14 poena i osam skokova, dok je poslednji dvocifren Danko Branković sa 12 poena i sedam skokova.

FMP je sada na šestoj poziciji, sa dva trijumfa više od današnjeg rivala, koji mu je najveći konkurent uz SC Derbi za najboljih šest ekipa, dok  je Cibona dva mesta iza sa ukupno devet trijumfa u dosadašnjem toku Jadranske lige.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter