0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

DŽIKIĆ NIJE SASVIM NEZADOVOLJAN NAKON PORAZA: Stvari već deluju bolje, nismo klonuli duhom!

Objavljeno: 13.03.22 u 22:15

Aleksandar Džikić vidi i pozitivne stvari!

Košarkaši Partizana slavili su u gostima u Podgorici protiv Budućnosti rezultatom 72:80. U jednoj sjajnoj utakmici punoj preokreta i neizvesnosti bolje su se snašli gosti i uspeli da odnesu jako važan brejk nazad u Beograd. Nakon poraza o utiscima i planovima pričao je i trener Budućnost, Aleksandar Džikić:

“Čestitam Partizanu, bio je konkretniji u završnici meča. Imali smo šansu da stignemo do pobede, nismo iskoristili naše prilike, a Partizan je to znao da kazni. Iskreno, prikazano u duelu koji je ostao iza nas deluje ohrabrujuće posle izdanja u Zadru, pa sada sa mnogo više optimizma očekujemo duel sa Promiteasom u Evrokupu”, počeo je nekadašnji šampion Jadranske lige sa Budućnosti, pa nastavio:

“Hvala navijačima na zaista velikoj podršci. Mnogo nam znači njihov povratak na tribine i siguran sam da ćemo uz vetar u leđa igrati sve bolje i bolje kako se sezona bude bližila kraju. Iskreno, nisam nezadovoljan. Odigrali smo hrabro, borile se od prvog do poslednjeg minuta, nismo klonuli duhom posle lošeg starta. Nema vremena za tugovanje, okrećemo se iskušenjima koja slede, a prvo u nizu je grčki Promiteas u Evrokupu. Očekujem veliku podršku navijača, očekujem da prekinemo seriju od tri poraza i nastavimo borbu za što bolju poziciju pred osminu finala Evrokupa”.

Partizan je ovom pobedom ostao u trci za prvo mesto regularnog dela Jadranske lige, ali uslov za to su sve pobede do kraja, i dva kiksa Crvene zvezde, dok je Budućnost ovim proazom i zvanično okačila belu zastavu kada je pitanje borba za jednu od dve vodeće pozicije pred doigravanje. U narednom kolu Partizan čeka Igokeu, dok plavo-beli idu na noge SC Derbiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter