0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/@ABA_League

CEDEVITA OLIMPIJA NASTAVILA NIZ: Slovenci blizu domaćeg terena u prvom meču, Mega sve dalje od doigravanja! (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.22 u 18:51

Interesantan meč u Ljubljani!

Košarkaši Cedevite Olimpije slavili su pred svojim navijačima nad Megom rezultatom 92:81 u jednom izuzetno atraktivnom meču. Gosti su na početku poveli, ali je domaća ekipa brzo napravila seriju i ubacila 31 poen u prvom periodu i do kraja samo održavali. Meč je obeležio izuzetno loš šut za tri poena ekipe iz Beograda koji su šutirali svega 6/28.

Najbolji u redovima tima iz Ljubljanje bili su bivši igrači večitih, Edo Murić, sa 16 poena, sedam skokova i tri asistencije, dok je Jaka Blažič zabeležio 14 poena i po četiri skoka i asistencije. Jogi Ferel je meč završio takođe sa 14 poena, Zoran Dragić je ubacio 13, Džejkob Pulen 12, a Alen Omić je meč završio sa 12 poena i 12 skokova.

U ekipi Mege najbolji je bio Nikola Đurišić sa 16 poena, ove sezone sjajni Karlo Matković je meč završio sa 15 poena i 12 skokova, Boriša Simanić je ubacio isti broj poena, dok je sa poenom manje meč završio Matej Rudan.

Cedevita Olimpija je nastavila niz i ovo joj je treća uzastopna pobeda, ali je pored toga i dalje četvrta sa 13 pobeda i sedam poraza dok je ekipa Mege ovim porazom nastavila katastrofalan niz, upisala peti vezani negativni rezultat i tako sebi umanjila šanse za plej-of i sada su deveti sa osam pobeda i 13 poraza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter