0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@PSG_inside

BIVŠEM FUDBALERU PARIZA NAKON AGONIJE AMPUTIRANA NOGA: Strašni bolovi su bili svakodnevnica, dirljiva poruka kluba! (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.22 u 20:11

Ne baš lepe vesti stižu iz Francuske!

Nekadašnjem fudbaleru PSŽ-a, Brunu Rodrigezu, amputirana je noga usled ogromnih problema i bolova koje mu je uzrokovao desni skočni zglob još od igračkih dana. Francuz se odlučio na ovaj potez usled želje da može da nastavi sa normalnim životom, i prihvatio je predlog lekara.

– UNFP prenosi snagu i hrabrost na Bruna Rodrigeza, koji je zbog svoje fudbalske karijere morao da pribegne amputaciji noge zbog stalne patnje – pisalo je u saopštenju Sindikata francuskih igrača koji je potvrdio da je došlo do amputacije.

Posle toga se oglasio i PSŽ, klub za koji je Bruno nekada nastupao:

– Svi u klubu ti šaljemo podršku, uz tebe smo. Nadamo se da ćemo uskoro moći da ti pružimo dobrodošlicu na Parku prinčeva – napisali su Parižani uz snimak gola za pobedu koji je dao Marseju u sezoni 1998/99.

Rodriges je rođen 1972. godine u Bastiji, karijeru je počeo u Monaku, najsvetlije trenutke karijere imao je u Mecu, da bi potom otišao u Pariz, a karijeru je završio pre deceniju i po u Klermonu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter