0
AdmiralBet ABA Liga

Aleksa Avramovic (L) Jacob Wiley (C) and Petar Popovic (R) Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

BITNO SAOPŠTENJE BUDUĆNOSTI: Tim iz Podgorice se obratio navijačima pred večerašnju utakmicu, svi se raduju susretu sa legendom evropske košarke!

Objavljeno: 13.03.22 u 13:22

Večerašnja utakmica je privukla veliku pažnju.

Tim Željka Obradovića danas očekuje novi izazov u ABA ligi, te će se večeras od 19 časova u Podgorici sastati sa ekipom Budućnosti.

Interesovanje za ovaj meč je ogromno, ‘Morača’ će biti krcata, a tim koji sa klupe predvodi Aleksandar Džikić izdao je saopštenje, u kom zahteva da navijači na najbolji mogući način dočekaju Beograđane.

Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo imati priliku da uzvratimo gostoprimstvo igračima i stručnom štabu, ako i Upravi kluba, na čelui sa predsednikom Ostojom Mijailovićem, koji su na terenu i van njega uvek pokazivali dosotjanstvo, zdrav takmičarski i pravi sportski duh. Radujemo se susretu sa legendom evropske košarke, trenerom Željkom Obradovićem, kog smo imali čast da ugostimo tokom učešća Budućnosti u Evroligi. Ovom prilikom pozivamo naše navijače da u svom dokazanom maniru, na pravi domaćinski, nama svojstven način dočekamo rivala. Iako smo na terenu žestoki protivnici, naša igra je uvek fer i sportsa, a van terena smo pravi primer ponašanja za sve učesnike ABA lige. Neka ovo bude utakmica na kojoj ćemo dati sve od sebe, na terenu i van njega. Pokažimo na domaćem terenu kako izgleda susret dva velika evropska kluba. Neka se naši gosti, od dolaska na aerodrom, do dolaska, osećaju kao među svojim prijateljima, uzvratimo dostojanstveno navijanje – stoji u saopštenju Budućnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter