0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FCBarcelona

BARSA JE POTPUNO DRUGA EKIPA U ODNOSU NA JESEN: Četiri gola Katalonaca, drugo mesto realan cilj! (VIDEO)

Objavljeno: 13.03.22 u 23:45

Ćavi radi jako dobar posao!

Fudbaleri Barselone su pred svojim navijačima savladali fudbalere Osasune ubedljivim rezultatom 4:0. Sve je bilo rešeno već u prvih pola sata, i bilo bi dosta ubedljivije da Katalonci nisu povukli ručnu. I pored primljena četiri gola, Serhio Erera je bio jedan od najboljih pojedinaca gostiju.

Sve je počelu u 14. minutu kada je Osasune načeo Feran Tores, sa bele tačke, da bi isti fudbaler samo sedam minuta kasnije duplirao prednost domaćih, ovaj put iz igre na asistenciju Usmana Dembelea. Na asistenciju Franzuca pogodio je i PjerErik Obamejang nekoliko minuta kasnije. Konačni rezultat postavio je Riki Puig petnaest minuta pre kraja.

Barsa je tako anulirala užasan start sezone i sada su treći na tabeli, samo pet bodva iza drugoplasirane Sevilje, koja je ranije danas kiksnula, dok je Osasuna bezbrižna na 11. poziciji, podjednako daleko od borbe za Evropu ali i zone ispadanja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter