0
ATP

(191116) -- LONDON, Nov. 16, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain celebrates after winning the singles group match against Stefanos Tsitsipas of Greece at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 15, 2019. (Xinhua/Han Yan)

ŽELI DA NAPRAVI JOŠ VEĆU RAZLIKU: Nadal iskoristio Novakovo odsustvo da se odmori i pripremi za Rolan Garos!

Objavljeno: 12.03.22 u 21:23

Potez koji se mogao očekivati!

Novak Đoković neće moći da nastupi na ovogodišnjem Indijan Velsu u Majamiju.. On nema dozvolu da uđe u zemlju, pa je tako automatski van protokola za taj turnir. Stvari su postale ‘još gore’ po organizatore turnira, jer je nakon Novaka, turnir ostao bez učešća Rafaela Nadala. Njegovo mesto na turniru će zauzeti Milman.

Nadal nije povređen, razloge povlačenja je zadržao za sebe, a pretpostavlja se da legendarni španski teniser samo želi što više da se odmori za Rolan Garos. Još uvek nije poznato da li će Novak Đoković moći da nastupi na mastersu u Parizu, jer će prema poslednjim informacijama biti obavezno vakcinisan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter