0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

ZAGORAC NAJAVLJUJE BORBU U PODGORICI: Nisu kao Zvezda, ovaj meč može mnogo da odluči! (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.22 u 15:16

Kapiten Partizana pred derbi u Podgorici!

Na programu je derbi Jadranske lige između Budućnosti i Partizana koji se igra 13. marta u Podgorici od 19 časova, obe ekipe u duel ulaze nakon lakih poraza u Evrokupu, a o svojim očekivanjima pred susred pričali su Željko Obradović i Rade Zagorac:

„Duel protiv iskusnog i vrlo kvalitetnog tima. Imamo utakmicu koja mnogo toga može da odluči. Mislim da su oni u stanju da odigraju veoma dobro. Pokazali su to tokom cele sezone, igrali su veoma dobru utakmicu i protiv nas u Beogradu, koja je bila neizvesna do same završnice. Očekuje nas veoma neizvesna utakmica“, poručio je Obradović.

Kevin Punter and Head coach Zeljko Obradovic
Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022
Beograd, 09.10.2021
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Kapiten crno-belih rekao je sledeće:

„Neću da kažem da je to rivalstvo poput onog koje imamo sa gradskim rivalom Zvezdom, ali je opet na neki način vrlo živopisno. Uvek su to kvalitetne utakmice i uvek ima šta da se vidi. Oni su ove godine, kao i do sada, napravili odličan tim sa dobrim trenerom, igraju dobro. To je utakmica koja može mnogo toga da nam donese, a isto tako i da nam oduzme u slučaju da ne budemo na nivou na kome želimo da budemo. Odradili smo dva dobra treninga, mislim da smo odradili dobru pripremu. Hrabrost, odlučnost i koncentracija će biti potrebni za pobedu u Podgorici“, zaključio je Zagorac.

Partizan je pred ovaj derbi drugoplasirani, sa 17 pobeda i tri poraza, dok Podgoričani imaju poraz više, ali i tri pobede manje, i trenutno su sami na trećoj poziciji. Crnobeli ne znaju za pobedu u Podgorici gotovo osam godina i sada imaju priliku da napokon prekinu taj niz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter