1
Evropske lige

from left goalkeeper Mile Svilar Filip Djuricic goalkeeper Marko Dmitrovic Nemanja Maksimovic Milos Veljkovic Uros Racic Aleksa Terzic and Stefan Mitrovic Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SVE JE GOTOVO: Murinjo potpisao srpskog reprezentativca, dolazi kao slobodan igrač!

Objavljeno: 12.03.22 u 23:51

Srbin se seli u Rim!

Kako prenosi italijanski ‘Skaj Sport’ dogovor između Rome i Mileta Svilara je postignut. On će se u glavni grad Italije preseliti kao slobodan igrač, jer mu ugovor sa Benfikom ističe ovog leta, a on nema nameru da ga obnavlja, jer je trenutno daleko od prvog tima.

BELGRADE, SERBIA – SEPTEMBER 04: Goalkeeper Mile Svilar of Serbia looks on after the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Serbia and Luxembourg at Rajko Mitic stadium on September 4, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Mile je branio za ekipu Benfike B, ali su svi svesni da je taj nivo odavno prevazišao. Kako prenose strani mediji, za njegove usluge bila je zainteresovana u jednom periodu i Barselone, ali je Roma dosta konkretno istupila sa svojom ponudom.

Goalkeeper Mile Svilar
Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers
Reprezentacija Srbije-Pripreme-Trening
Stara Pazova, 30.08.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Murinjo i Svilar se jako dobro znaju, jer je upravo protiv portugalskog stručnjaka srpski golman debitovao u Ligi šampiona! Tada je postao najmlađi golman u istoriji ovog takmičenja.

 

0
0

1 Komentara

  1. Da li neko namešta Murinju krivično delo. Da on potpiše Svilara bio bi falsifikat i mogao bi da odgovara pred sudom. U čemu je rpoblem sa vašim novinarom koji ovako piše, umesto da sasvim normalno i ispravno napiše kako je Svilar poptisao za Murinjov tim.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter