0
Domaći fudbal

Stefan Colovic Superliga Srbije Cukaricki - Proleter 22.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STEFAN ČOLOVIĆ ZA HS: ‘TSC je kvalitetna ekipa koja igra lep fudbal, ali mi se pitamo na Banovom brdu!’ (FOTO)

Objavljeno: 12.03.22 u 10:47

Čukarički je osvojio 10 od mogućih 15 bodova na startu prolećnog dela šampionata. 

Ljubitelji domaćeg fudbala sa nestrpljem očekuju derbi 27. kola elitnog ranga. Ekpspedicija Čukaričkog u Beogradu dočekuje TSC. Utakmica na Banovom brdu zakazana je za 19 časova. Pravdu će na ovom susretu deliti Nikola Radaković.

Prvi ovosezonski susret dve ekipe, koje ne kriju velike ambicije, odigran je u Bačkoj Topoli. Izabranici Saše Ilića su bili bolji rival i slavili su na ‘TSC Areni‘ sa 1:2. Jedini pogodak za plavo-bele postigao je Petar Ratkov, dok su Brđanima pobedu doneli Stefan Čolović i Asmir Kajević. 

Pokazao je brzonogi krilni napadač, Stefan Čolović, da zna kako se igra protiv plavo-belih. Čolović je tokom susreta u Bačkoj Topoli zadavao velike probleme defanzivcima TSC-a. 

FOTO: FK Čukarički

Jutro uoči utakmice u prestonici Srbije, popularni ‘Čola‘ govorio je za HotSport.

SČ: Svaki međusobni duel Čuakričkog i TSC-a je jedna kvalitetna i otvorena utakmica. Oni su tim koji želi da se nadigrava, da igra fudbal. Uvek je lepo igrati protiv njih. Reč je o kvalitetnom sastavu koji mi respektujemo. Igraju lep fudbal, ali ipak se na Banovom brdu mi pitamo. Vrlo smo opasni na domaćem terenu. Uvek igramo dosta ofanzivno i brzo nametnemo naš ritam. Stvarno volim da igram protiv njih!

Krilni napadač ističe da je uživanje igrati na ‘TSC Areni’.

SČ: Susret u jesenjem delu sezone je utakmica van okvira domaćeg fudbala. Mislim da je to bila jedna evropska predstava na sjajnom stadionu u Bačkoj Topoli. Na kraju smo osvojili ceo plen, ali bila je to veoma lepa utakmica za gledanje.

Brđani igraju odlično od starta prolećnogdela šampionata. Čukarički je na pet odigranih mečeva zabeležio tri trijumfa, remi i poraz. Jedina ekipa koja je savladala belo-crne u nastavku prvenstva je Crvena zvezda.

SČ: Dolaskom Saše Ilića dosta smo podigli nivo igre! Mnogo smo ofanzivniji nego što je to bilo ranije. Konstantno vršimo visok presing i stojimo visoko. To stvara ozbiljne probleme našim rivalima. Ekipa se ustalila na trećoj poziciji. Naša liga je vrlo izjednačena i nije lako odvojiti se, a pogotovo ne stvoriti dvocifrenu prednost. Naravno, mi smo mlada ekipa, ali uvek ima nas nekoliko starijih koji su spremni da pomognu – zaključio je Stefan Čolović u razgovoru za HotSport.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter