0
Evroliga

Dejan Radonjic Evroliga, Euroleague, Crvena Zvezda - Zalgiris 13.10.2021. Beograd, Srbija 13.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADONJIZAM NA DELU: Trener Zvezde prekinuo konferenciju zbog Kataija! (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.22 u 09:47

Zanimljiva situacija nakon pobede crveno-belih!

Ekipa sa Malog Kalemegdana ostvarila je u četvrtak četvrtu uzastopnu pobedu u najkvalitetnijem košarkaškom takmičenju u Evropi. Crvena zvezda je u hali ‘Aleksandar Nikolić‘ bila bolja od Makabija iz Tel Aviva. Izabranici Dejana Radonjića slavili su sa 84:77 i tako napravili veliki korak ka plasmanu među osam najboljih timova na kontinentu.

U prostorijama čuvenog ‘Pionira‘ po završetku utakmice održana je konferencija za novinare. Dejan Radonjić je govorio pred kamerama, a onda se začulo radovanja navijača koji su ostali u dvorani. Popularni Radonja je prekinuo sa analizom meča i obratio se Igoru Vujučinu. Razlog za radovanje bio je pogodak Aleksandra Kataija na utakmici Lige Evrope sa Rendžersom. Pogodak je ubrzo poništen zbog nedozvoljene pozicije u kojoj se našao sjajni Katai.

-Jesmo li poveli? – upitao je Radonjić.

Vujičin još uvek nije znao šta se dogodilo.

-Sad ću da proverim – rekao je Vujičin.

Radonjićeva reakcija izazvala je osmehe u sali za konferencije, a društvenim mrežama neprestano kruži snimak ovog razgovora.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter