0
AdmiralBet ABA Liga

Vladimir Micov (L) is blocked by Rodions Kurucs Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

MICOV PRETI PARTIZANU PRED DOLAZAK U MORAČU: Naši navijači su ključni, nisu skoro pobedili ovde!

Objavljeno: 12.03.22 u 17:16

Iskusno krilo govorilo pred crno-bele!

Na programu je derbi Jadranske lige između Budućnosti i Partizana koji se igra 13. marta u Podgorici od 19 časova, obe ekipe u duel ulaze nakon lakih poraza u Evrokupu, a pred meč sa Partizanom govorio je jedan od najiskusnijih igrača domaćih Vladmir Micov:

„U derbi protiv Partizana ulazimo nakon dva uzastopna poraza, pa ne možemo da se pohvalimo najboljim raspoloženjem. Međutim, svesni smo da u ubitačnom ritmu u kojem se nalazimo, nema vremena za radovanje, ni tugovanje. Sve što je ostalo iza nas, moramo da zaboravimo, a misli usmerimo ka onome što nas očekuje. Partizan je izuzetno kalitetna ekipa, duel koji sledi mogao bi da bude presudan kada je reč o osvajanju drugog mesta, preskakanju prve runde plej-ofa u ABA ligi, a višak vremena za pripremu i odmor može da bude od presudnog značaja u periodu koji sledi”, naglasio je Micov, pa nastavio:

“Iako nisam igrao na ovim prostorima u proteklih nekoliko godina, znam da Partizan nije pobedio u Podgorici prilično dugo. Nadam se da ću i ja biti deo priče, koja će se završiti dobro. Nadam se da ćemo uspeti da sačuvamo oreol nepobedivosti protiv Partizana na parketu u Podgorici, da ćemo nastaviti borbu za poziciju koja nam garantuje preskakanje prve runde plej-ofa u ABA ligi.  Svi u timu smo svesni da moramo da odigramo na izuzetno visokom nivou u oba smera, ako želimo, a želimo pobedu u derbiju koji sledi. Imaćemo i veliku podršku navijača u derbiju, a vetar u leđa bi mogao da bude prevaga na našem tasu”, zaključio je prošlogodišnji polufinalista Evrolige.

Partizan je pred ovaj derbi drugoplasirani, sa 17 pobeda i tri poraza, dok Podgoričani imaju poraz više, ali i tri pobede manje, i trenutno su sami na trećoj poziciji, a u slučaju ubedljive pobede bi preskočili sutrašnjeg rivala i popeli bi se na mesto koje direktno vodi u polufinale Jadranske lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter