0
AdmiralBet ABA Liga

Marko Marinovic ABA Liga, Crvena Zvezda - Borac Cacak 19.12.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MARINOVIĆ SAMOUVEREN PRED SLEDEĆI MEČ: Namučili su Crvenu zvezdu ali spremni smo za njih u Čačku! (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.22 u 13:25

Na redu je 22. runda u ABA ligi, a sledeći protivnik taboru Borca biće Krka iz Novog Mesta (subota, 17h, dvorana kraj Morave). Meč koji će biti odigran u subotu nije prvi između pomenutih timova u aktuelnoj sezoni. Naime, u prvom delu takmičenja ekipa Marka Marinovića je odmerila snagu sa Slovencima, a rezultat u korist Čačana je glasio (90:97).

Međutim, ne samo rečeni duel sa Krkom, već i utakmice protiv Mege, Zadra i Studentskog centra mogu da budu modeli kako bi Borac trebalo da igra u subotu veče. Uoči susreta oglasio se trener ekipe iz Čačka, Marko Marinović:

-Imali smo dovoljno vremena za trening i pripremu utakmice, tako da spremni dočekujemo Krku. Narednog rivala odlično poznajemo, igramo protiv njega baš dugo. Dobro su nam znani igrači Krke, kao i trener. Doduše, Krka je od poslednjeg našeg susreta dovela u svoje redove iskusnog šutera Lapornika – rekao je Marinovićza klupski sajt i dodao:

– Za Krku mogu da kažem da je sastavljena od dobrih i prekaljenih košarkaša. Igra dva takmičenja u isto vreme, tako da je opterećena većim brojem utakmica u odnosu na nas. Ali to je opasna ekipa, što je pokazala nekoliko puta ove sezone. Krka je protiv Crvene zvezde na kraju treće četvrtine imala 19 poena razlike. Sve u svemu, pred nama je teška utakmica – zaključio je Marinović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter