0
Evroliga

from left Maodo Lo Oscar Da Silva Malte Delow Luke Sikma Yovel Zoosman Euroleague - Season 2021-2022 - Crvena Zvezda v Alba Berlin Beograd, 22.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

ČUDOVIŠTE KOJE STOJI IZMEĐU ZVEZDE I TOP 8 JE IGRAČ RUNDE: Monstruozna partija protiv crveno-belih donela priznanje, u sjajnoj su formi! (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.22 u 14:53

Samleo crveno-bele!

Košarkaši Albe savladali su u prošlom kolu Olimpijakos pred svojim navijačima, a titulu najboljeg igraća runde je dobio Maodo Lo nakon brutalne partije. Nemački plejmejker je zabeležio 27 poena, takođe  je na utakmici u Berlinu imao još i sedam asistencija i pet skokova, za ukupan indeks korisnosti 34.

Ovo mu je prva ovakva nagrada, trenutno igra svoju šestu sezonu u elitnom rangu evropske košarke, a prethodno je nastupao za Bamberg. Alba je u sjajnoj formi, imaju šest pobeda u poslednjih sedam mečeva, da do kraja sezone čekaju Crvenu zvezdu u Berlinu, gde deluje da će tim Dejana Radonjića imati imperativ pobede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter