0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/@ABA_League

BORAC NEKAKO PREŽIVEO FENJERAŠA U ČAČKU: Hejl dovoljan za novi trijumf, Slovenci sve bliže relegaciji! (VIDEO)

Objavljeno: 12.03.22 u 18:56

Bila je borba ali pobeda Borca!

Košarkaši Borca su u Čačku savladali Krku i tako upisali osmu pobedu u Jadranskoj ligi. Krka je bolji rival u prvom delu, ali Čačani su stegli odbranu i slomili rivala u nastavku. Meč je obeležio jako loš šut sa distance, obe ekipe su bile na ispod 30 procenata, a Krka je uhvatila čak 12 ofanzivnih skokova, ipak to nije bilo dovoljno za trijumf.

Najbolji u redovima srpske ekipe bio je Hanter Hejl sa 23 poena i četiri asistencije, Pecarski je dodao 15 poena i šest skokova, dok je isti broj skokova, samo četiri poena manje imao i Ivan Marinković. U ekipi Krke najbolji je bio Adonis Tomas sa 19 poena i četiri skoka, a dvocifreni su još bili Miha Lapornik i Jurij Macura sa po 13 poena.

Borac je ovom pobedom još više udaljen od bilo kakvog razmišljanja o borbi za opstanak, na dve pobede su od šestog mesta koje vodi u plej-of, dok je Krka sa Splitom zakucana za dno tabele, sa samo četiri trijumfa, ali i utakmicom manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter