0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@MaccabiTLVFC

BIVŠI NAPADAČI PARTIZANA REŠETAJU OD ISTOKA DO ZAPADA: Jovanović ne ume da prestane, Sadik ponovo u formi!

Objavljeno: 12.03.22 u 20:12

Sjajno igrjau bivši ofanzivci crno-belih!

Đorđe Jovanović od svoje selidbe u Izrael igra fenomenalno. Nakon majstorije protiv Beitara u prošlom kolu sada je uspeo da  Adija Tabačinka, golmana Hapoel Hedere. Jovanović je mrežu tresao posle 33 minuta igre i tako upisao svoj šest gol u Izraelu. Tamo je gol još postigao i nekadašnji napadač Čelsija, Stipe Perica. Utakmica je tako i završena, sada je Makabi Tel Aviv drugoplasirani sa tri boda manje od imenjaka iz Haife, tako da je tim Mladena Krstajića itekako u borbi za titulu.

Na skroz drugom kraju područija za koje je zadužena UEFA, Umar Sadik je nastavio svoj golgeterski niz. Nigerijac je tresao mrežu Luga u 13. minutu i tako doneo prednost svojoj ekipi. Ovo je njegov 13. gol u sezoni, a nakon nešto slabije forme izgleda da mu se davanje golova ponovo pretvara u rutinu. Sadik je potom ponovo doneo prednost svom timu, koju su defanzivci po drugi put prokockali. Ipak autogolom Lugo je još jednom sebe doveo na ivicu poraza, ali Almerija ne može da postigne golova, koliko defanzivci mogu da prime i meč je završen rezultatom 3:3. Trenutno su na deobi prve pozicije se Eibarom koji juri ekspresni povratak u najjači rang.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter