0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka-Play Off Semifinal Match Four ABA League season 2017-2018 Crvena Zvezda v Mornar (Bar) Head coach Mihailo Pavicevic Beograd, 02.04.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BARANI PONOVO RAZOČARALI: Split siguran protiv Mornara!

Objavljeno: 12.03.22 u 09:19

Hrvatski tim zakoračio ka opstanku u elitnom rangu!

U 22. kolu ABA lige snage su odmerile ekipe Splita i Mornara iz Bara. Crnogorski tim u petak nije uspeo da opravda epitet favorita, pa je domaćin napravio veliki korak u grčevitoj borbi za opstanak u elitnom rangu takmičenja.

Splićani su bili bolji rivali tokom susreta. Domaći sastav je blistao u prvom poluvremenu i pre velike pauze je stekao velikih +18. Na semaforu je nakon 20 minuta košarke pisalo 48:30.

Bilo je jasno da izabranike Mihaila Pavićevića očekuje gotovo nemoguća misija u nastavku meča. Mornar je uspeo da se konsoliduje i zaigra bolje u drugom poluvremenu, ali već je bilo kasno.

Mučno je bilo pratiti duel tokom treće deonice. Barani su slavili sa minimalnih 13:14, ali bila je to izuzetno loša četvrtina za oba aktera. Gosti su u odlučujućem periodu slavili sa 15:23, ali to nije bilo dovoljno da se ugrozi vođstvo Splita.

Džons je predvodio domaće do pobede sa 18 ubačenih poena,osam skokova  i tri asistencije.

Marko Jeremić je bio najbolji u redovima gostujučeg sastava. Povremeni reprezentativac Srbije držao je Mornar u igri sa učinkom od 20 postignutih poena, tri skoka i šest uspešnih dodavanja.

U narednom kolu Mornar će na svom parketu dočekati SC Derbi, dok će Split igrati protiv Borca u Čačku.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter