0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

U STILU STEFA KARIJA: Marjanović u poslednje vreme dobija malu minutažu, a sada je pokazao da nije zaboravio da ‘cepa mrežice’ – u pozadini gruva Cecin hit! (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.22 u 14:20

U poslednje vreme Boban Marjanović ne dobija veliku minutažu u Dalasu, a sada se pojavio jedan snimak koji pokazuje da bi srpski centar trebalo da ima veću ulogu u timu.

Marjanović važi za pravog šoumena, neretko uspeva da oduševljava navijače Dalasa, a tako je bilo i ovog puta, kada je postignutim trojkama u stilu Stefa Karija pokazao da nije zaboravio da cepa mrežice.

Na video snimku sa jednog treninga koji je ‘zapalio’ internet vidi se kako visoki košarkaš šutira trojke iz ćoška terena, i tom prilikom je bio vrlo uspešan.

Bivši igrač Crvene zvezde je ka košu ‘ispalio’ pet trojki, a ubacio čak četiri, dok je kod prvog šuta okrenuo glavu u stilu Stefa Karija i pitao:

– Je l’ ušla?

Dok je šutirao trojke, u pozadini se čula poznata pesma Svetlane Cece Ražnatović, a kako je to izgledalo pogledajte u priloženom video snimku:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter