0
Evropske lige

(190831) -- BOLOGNA, Aug. 31, 2019 (Xinhua) -- Bologna's coach Sinisa Mihajlovic reacts during a Serie A soccer match between Bologna and Spal in Bologna, Italy, Aug 30, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

SRBIN SE NALAZI U LOŠOJ POZICIJI: Mihajlović bi mogao da ostane bez posla, već je poznato ko bi mogao da ga nasledi na klupi Bolonje!

Objavljeno: 11.03.22 u 13:22

Spremna mu je zamena.

Siniši Mihajloviću ne ide baš sve po planu na klupi Bolonje, pa su čelnici italijanskog tima krenuli u potragu za novim trenerom.

Bolonja, tim koji sa klupe predvodi srpski stručnjak, zabeležio je samo jednu pobedu u poslednjih osam utakmica i trenutno zauzima 12. mesto u Seriji A sa 11 bodova više od Venecije, koja je prva u zoni ispadanja.

Predsednik kluba Džoi Saputa nije zadovoljan ovakvom učinku, pa bi srpski stručnjak uskoro mogao da ostane bez posla. Kako prenose italijanski mediji, na Mihajlovićevo mesto mogao bi da dođe proslavljeni Đenaro Gatuzo.

On je bez angažmana već neko vreme, poslednji tim koji je vodio bila je Fiorentina prošle godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter