0
Košarka

Kosarka play off final game 3 Partizan v Crvena Zvezda Joffrey Lauvergne celebrates Belgrade, 06.16.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SADA JE UPRAVA CRNO-BELIH NA POTEZU: Lovernj ponovo raspalio maštu Grobara, voleo bi da obuče crno-beli dres!

Objavljeno: 11.03.22 u 19:50

Malo je stranih košarkaša koji su za kratko vreme osvojili srca navijača Partizana.

Jedan od njih je sjajni Francuz, Žofri Lovernj, koji je crno-beli dres nosio od 2012. do 2014. godine, i vrhunskim partijama prirastao srcu svim navijačima.

Aktuelni košarkaš Žalgirisa priznao je da je i pre dve godine bio blizu povratka u crno-belu familiju, ali da je ipak izabrao Kaunas.

– Nije bio pravi trenutak. Partizan je bio zainteresovan, ali mislio sam da ne bi bio pravi potez. U Žalgirisu i Kaunasu mi je odlično. Prethodna sezona mi je bila najbolja otkad sam otišao iz Partizana – rekao je Lovernj za litvanski „Basket news“.

Ipak, francuski košarkaš ne krije da bi jednog dana voleo da ponovo obuče crno-beli dres.

Istina je da bi u nekom trenutku ponovo voleo da obučem crno-beli dres, ali to je sada pitanje za upravu kluba. Želim puno uspeha Partizanu i da se vrati u Evroligu. To mu cilj, bilo bi zanimljivo da se vrati – poručio je Francuz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter