0
Domaći fudbal

head coach Dusan Djordjevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Radnik Surdulica Beograd, 17.10.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

RADNIK STIŽE U NOVI SAD: Đorđević poziva na oprez!

Objavljeno: 11.03.22 u 18:56

Novi izazov za mlade stručnjake sa obe strane terena!

Radnik ovog vikenda odlazi put Novog Sada, gde će u okviru predstojećeg kola odmeriti snage sa ekipom Proletera. Dva tima sastala su se u prvom delu prvenstva u Surdulici, kada je ekipa iz Slane bare pobedila tim Radnika minimalnim rezultatom 0:1.

Šta Surduličani očekuju od ovog susreta u Novom Sadu, čulo se danas na redovnoj konferenciji za medije:

– Pred nama je još jedna u nizu izuzetno bitnih uatkmica. Mi smo od početka sezone zabeležili nekoliko dobrih rezultata, tačnije nismo imali nijedan poraz i probaćemo da tako bude i u narednoj utakmici. Potrudićemo se da nastavimo taj niz i osvojimo neke bodove koji bi nam mnogo značili u nastavku prvenstva. Tu smo na poziciji koja je bodovno blizu plej-ofa, ali smo isto tako u poziciji da su ekipe sa dna prišle nama, odnosno svim ekipama u sredini tabele,…tako da nema opuštanja. Znamo da Proleter ima kvalitet, ima dobar broj izuzetno kvalitetnih igrača, pre svega Ninkovića, Kaluđerovića, prekaljene igrače. Imaju i oni kadrovskih problema zbog kartona i povreda, ali i pored naših sličnih problema probaćemo da učinimo sve da i na ovoj utakmici ostanemo neporaženi. – kaže Dušan Đorđević, trener Radnika.

Stelac jedinog gola na poslednjem gostovanju Radnika na „Karađorđu“ očekuje takođe dobru utakmicu u subotu i veruje u pozitivan ishod meča po tim iz Surdulice:

– Očekujem kvalitetan duel sa kvalitetnim protivnikom. Analizirali smo njihovu i našu igru, uvideli njihove mane i vrline. Mane ćemo pokušati da iskoristimo i da nastavimo ovaj naš pozitivan niz i da se o nama priča u najlepšem svetlu kao i do sada – istakao je Borko Duronjić.

Radnik se trenutno nalazi na 10.poziciji tabele Superlige Srbije. Nakon gostovanja Proleteru, pred njim je utakmica narednog vikenda u Surdulici protiv aktuelnog lidera na tabeli.

Utakmica Proleter – Radnik igra se u subotu na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu, a početak meča zakazan je za  14.30.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter