0
Evrokupovi

FOTO: Starsport

OHI NAKON PORAZA OD RENDŽERSA: ‘Morao sam bolje u nekim prilikama!’

Objavljeno: 11.03.22 u 08:48

Nije ovo bilo njegovo veče! 

Crvena zvezda je poražena od Rendžersa u Glazgovu rezultatom 3:0, u okviru osmine finala Lige Evrope, a utiske nakon ovog meča, izneo je centarfor crveno-belih Ohi.

U prvom poluvremenu nismo imali sreće. Promašili smo penal, a i poništeni su nam golovi zbog ofsajda. Stvorili smo dosta prilika, ali ipak nismo imali sreće. Nakon toga je i Rendžersu dosuđen penal, što su oni iskoristili – počeo je Ohi.

Govorio je norveški internacionalac o svojim prilikama, ali i naglasio da ekipa mora da veruje u pobedu i prolaz u narednu rundu.

Trudio sam se da što bolje reagujem u svakoj situaciji, ali smatram da sam u nekim prilikama morao da reagujem bolje. Atmosfera je bila dobra, i nadam se da će na Marakani biti pune tribine. Moramo da verujemo da možemo da ostvarimo pozitivan rezultat. Daćemo sve od sebe da pobedimo i prođemo dalje – zaključio je Ohi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter