0
ATP

Novak Djokovic celebrates Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021-Final-Novak Djokovic v Alex Molcan (SVK) Beograd, 29.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NOVAK SAOPŠTIO SJAJNE VESTI: Srpski as otkrio kada se vraća na teren – ide tamo gde vakcina ne predstavlja nikakav problem!

Objavljeno: 11.03.22 u 16:51

Novaka ćemo gledati u Monte Karlu.

Srpski as Novak Đoković igraće na ATP turniru u Monte Karlu, potvrdio je trenutno drugi teniser sveta na svom zvaničnom sajtu.

Masters u Monte Karlu na programu je od 10. do 17. aprila, a Novak će bez problema moći da igra na tom turniru, pošto su Francuzi nedavno ukinuli kovid propusnice i trenutno nema nikakvih ograničenja koja su vezana za vakcinaciju.

U ovoj godini, Đoković je nasutpao samo u Dubaiju, pa će ovo biti drugi veliku turnir na kom će igrati najbolji srpski teniser. Prijavio se Novak i za Indijan Vels i Majami, ali u SAD nije mogao da uđe zbog situacije sa korona virusom.

Pre turnira u Monte Karlu, trebalo bi da se održi i ATP 250 u prestonici Srbije, iako još uvek nije zvanično potvrdio, mnogi se nadaju da će Novak igrati pred domaćom publikom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter