0
Košarka

Austin Hollins injury povreda Crvena Zvezda v Maccabi Playtika Tel Aviv-Euroleague 2021/22 Beograd, 10.03.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

HOLINS IMA PORUKU ZA NAVIJAČE ZVEZDE: Košarkaš crveno-belih se oglasio na Instagramu i otkrio kako se oseća, zahvalio se svima na podršci! (FOTO)

Objavljeno: 11.03.22 u 18:18

Delije imaju mnogo razloga za zadovoljstvo, pošto klub sa Malog Kalemegdana igra fenomenalno a sinoć je napravio novi podvig u Evroligi te pred svojim navijačima pobedio slavni Makabi rezultatom 84:77.

Tim Dejana Radonjića hrabro korača ka TOP 8 fazi, a ali celokupni utisak sa jučerašnjeg meča pokvarila je povreda Ostina Holinsa, koji u poslednje vreme igra na izuzetno visokom nivou.

Holins je ostetio bol u kolenu, pa će to morati da se detaljno ispita kako bi se mogla dati preciznija procena kada će se američki košarkaš ponovo naći na parketu.

Tim povodom, na društvenim mrežama se oglasio Holins:

– Ne znam još uvek vreme povratka na teren, ali izgleda da ipak neće biti toliko ozbiljna povreda – napisao je Holins i dodao da će i dalje oglašavati na ovu temu.

FOTO: Instagram/Screenshot
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter