0
Košarka

Rodionis Kurucs i Nikola Kalinic Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, finale Crvena Zvezda - Partizan kosarka, Nis, Srbija 20.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘GLEDAM TATU I PITAM SE DA LI JE NORMALAN’: Kalinić se prisetio prvog ugovora pa zanimljivom pričom nasmejao sve do suza! (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.22 u 17:20

Košarkaš Crvene zvezde je ispričao jednu zanimljivu priču.

Nikola Kalinić ove sezone igra fenomenalno i predstavlja najvažniju ‘kariku’ Crvene zvezde, a sada se prisetio početka njegove karijere.

Naime, 2010. godine Kalinić je potpisao prvi profesionalni ugovor, za Novi Sad.

– Uvek se šalim sa ocem kada je u pitanju moj prvi ugovor. Bio je to neki ludi ugovor na četiri godine, bez ikakve mogućnosti da izađeš iz njega – počeo je Kalinić u razgovoru za „basketnews“ i dodao:

Mesečna plata je bila 300 evra i rasla je iz godine u godinu na 600, 900, 1.200 evra. Ali bez ikakvog izlaza. Zaključan. A on je govorio: ‘Dobro bićeš tamo u gradu, ideš na fakultet, završićeš školu i bićeš dobro.’


Kalinić je potom otkrio ostale detalje iz te situacije.

– Zatim su pitali da li mi treba hrana, a on je rekao: „Ne, ne, ne… Živeće sa sestrom kuvaće zajedno.“ A ja sedim pored njega, gledam ga i pitam se da li je lud. Zatim pitaju da li mi treba stan, a on opet govori da je sve u redu i da ću živeti sa sestrom. Rekao sam mu posle toga: ‘Poštujem te, sjajan si otac, ali više nikada nećeš da brineš o mojoj košarkaškoj karijeri’ – priznao je Kalinić kako je tekao razgovor sa ocem posle.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter