0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

BIVŠI ŠKOTSKI FUDBALER TVRDI: ‘Nije bio penal za Rendžers! To se moralo usanoviti VAR analizom!’

Objavljeno: 11.03.22 u 20:49

Škot smatra da su golovi crveno-belih opravdano poništeni!

Fudbaleri Rendžersa savladali su u četvrtak Crvenu zvezdu, u prvoj utakmici osmine finale Lige Evrope. Škotska ekipa slavila je sa 3:0 na ‘Ajbroksu‘. Izabranici Dejana Stankovića su odigrali hrabro i pružili su snažan otpor, ali sreća nije bila na strani crveno-belih.

Zvezdi su tri pogotka poništena zbog ofsajda, Katai je promašio penal, a domaći su poveli iz po mišljenju mnogih  stručnjaka neregularno dosuđenog kaznenog udarca. Kada na sve to dodate prečku koju je pogodio Gelor Kanga, imaju za čim da žale igrači sa stadiona ‘Rajko Mitić‘.

Bivši škotski fudbaler, Tam Mekmanus, gostujući na tamošnjoj televziji govorio je o jučerašnjem duelu.

Rendžers je ostvario fenomenalan rezultat. Verovao sam da će Rendžers lako pobediti, bio sam siguran da će se plasirati u narednu fazu sa dve pobede. Rendžers je stvoren za evropski fudbal, posebno protiv timova koji igraju otvoreno, kada prete kao što je to činila Zvezda. Ne smatram da je trebalo da bude 3:0, Rendžers je bolje prošao. Promašeni penal je bitan momenat takođe, Rendžers ume da iskoristi sve što mu se pruži – kazao je Mekmanus, koji smatra da u revanšu neće biti mesta za veliki preokret:

-Posle 3:0 očekujem da u Beogradu bude nerešeno. Rendžers će postići gol i na strani i proći će dalje. Uspeh Rendžersa je fantastičan za štotski fudbal i nacionalni koeficijent.

Mekmanus smatra da su golovi crveno-belih opravdano poništeni, ali da Srnić nije skrivio penal.

-VAR se pokazao u dobrom svetlu, ali smatram da je Rendžers imao sreće kod penala. Za mene start Srnića nije bio za jedanaesterac. Rajan Kent je izgubio kontrolu nad loptom i naleteo na nogu protivničkog igrača. VAR analizom je to moralo da bude ustanovljeno – zaključio je Škot.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter