0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Vojvodina Stefan Babovic Novi Sad, 04.11.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZANIMLJIV PLAN BIVŠEG FUDBALERA PARTIZANA: Babović otkrio da bi želeo da kupi Fejenord – evo zbog čega bi to uradio!

Objavljeno: 10.03.22 u 18:21

Bivši fudbaler Partizana je mnoge iznenadio ovom izjavom.

Večeras od 18:45 snage će odmeriti fudbaleri Fejenorda i Partizana u okviru 1/8 finala Lige konferencija, a uoči ovog duela zanimljiv intervju za holandske medije dao je bivši igrač crno-belih, Stefan Babović.

Proslavljeni fudbaler nosi lepo iskustvo iz Holandije.

Grad, navijači, moji saigrači i klub, svi su bili sjajni prema meni. U Partizanu sam bio kapiten, ali u Fejenordu sam proveo najlepši period u životu. To je najlepši klub na svetu. Dobio sam ljubav. Svuda.

Ne krije bivši kapiten Partizana da ima želju da jednog dana kupi roterdamski klub.

Plan da se klub kupi za pet godina je ozbiljan. Želim da pomognem klubu da dostigne najviši nivo. Želim da Fejenord postane šampion i da igra u Ligi šampiona. Tamo mu je mesto. Uvek su dobrodošli u moju kancelariju i u moj grad. Ja sam igrač Fejenorda i Roterdamera. Nadam se da ćemo mnogo pobeđivati u budućnosti – zaključio je Babović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter