0
Evrokupovi

FOTO: Starsport

VEČE KOJE ĆE ZVEZDA ŽELETI ŠTO PRE DA ZABORAVI: Tri poništena pogotka, tri primljena gola i promašen penal – Rendžers jednom nogom u narednoj fazi Lige Evrope! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 10.03.22 u 22:56

Zvezda će u Beogradu tražiti čudo!

Fudbaleri Crvene zvezde pretrpeli su težak poraz od Rendežrsa u Glazgovu. Konačan rezultat bio je 3:0, a verovatno svi koji su gledali meč rekli bi da to nije realno stanje stvari na terenu, jer je Zvezda bila dosta dobar rival u većem delu susreta, ali je domaći sastav ipak uspeo da iskoristi svoje prilike.

U prvih 20-ak minuta, Kataiju su zbog ofsajda poništena dva pogotka. Na drugoj strani Rendžers je poveo nakon katastrofalne reackije Srnića, koji je skrivio penal, a Tavarnijer isti hladnokrvno pretvorio u pogodak. Prednost je poduplao Morelos.

Tu nije bio kraj drami u prvom delu meča, jer je za Zvezdu dosuđen kazneni udarac, ali je veoma loše šutirao Katai, što je iskoristio MekGregor i uspeo da mu odbrani udarac.

Početkom drugog dela igre, Rendžers je preko Baloguna povisio na 3:0, što je Zvezdi dodatno otežalo posao.

Fenomenalan udarac sredinom drugog dela igre uputio je Kanga, ali je prečka ovog puta bila saveznik domaćeg sastava.

Crvena zvezda uspela je da postigne pogodak, ali je neverovatno i on poništen zbog ofsajda, u kom se našao Ben! 

Rendžers – Crvena zvezda 3:0

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter